Alla inlägg den 22 mars 2008

Av Långrygg - 22 mars 2008 07:45


Panthip Plaza, 21 November 2004:


Jag och min tyske vän BisMark är ganska tidigt på Bangkoks teknikhörna nummer ett: Panthip Plaza. Tidigt med tanke på att vi hade varit ute och rumlat kvällen innan.


Vi var båda på jakt efter nya mobiler. Vi tyckte att det räckte att leta på bottenvåningen, där fanns ju en liten bar mitt på golvet.


BisMark hittade en standardmobil, svart liten sak, kanske Samsung. Jag fastnade för en fantastiskt hotrod-röd sak med knappbelysningar i alla dess färger. i-mobile var märket, hade aldrig hört talas om det förut.


Och att denna var 2000 baht billigare än de andra nyinkomna telefonerna gjorde det ännu lättare att välja! Det blev ett köp!


Och jag har aldrig ångrat mig, den hänger nämligen fortfarande med. Igår var det 3 år och 4 månader sedan den underbara dagen på Panthip Plaza när vi möttes! Visserligen har jag fått ha henne på lagning 2 gånger, men båda var på grund av fuktskador efter vattenfestivalen Songkran. Första gången var det gratis, andra gången kostade det 500 baht.


Nu är det snart Songkran igen, tror hon ska få vila då.


Förresten: Läste om denna mobil i en tidning ett par dar efter köpet, den lanserades som en tjejmobil och den har bland annat inställningar för att hålla reda på biorytmer och dylikt. Har aldrig nyttjat dessa funktioner...

Ovido - Quiz & Flashcards