Alla inlägg den 27 april 2008

Av Långrygg - 27 april 2008 02:30


-"Solen tittade fram! Berit, ta ut korvarna ur frysen så startar jag grillen! Snabbt som faaan ska det gå, det ser ut att bli regn snart!"


Ungefär så kan man tänka sig att det låtit i ett svenskt villaområde alldeles nyligen. Grillsjukan är här igen, recept finns i alla tidningar, öltester, marinadbeskrivningar... Att man sedan behöver ha täckjackan på för att njuta av en nysotad Mamma Scan's avskräcker inte, det är möjligt att grilla, sommaren är snart här!


Sitter jag här i Bangkok och är avundsjuk och missunsam? Ja.


Korrrrrv!

Öööööl! 


Till morgonkaffet läser jag gratistidningen Guru. Gratis är gott och den innehåller faktiskt en del intressant. Bland annat kan man läsa om den nya regeringens senaste upptåg.


Ni som varit i Landet av Leenden vet säkert att det finns en hel del som inte är nöjda med det kön som Gud/Evolutionen/Xenu tilldelat dem. De väljer därför att byta klädstil och även operera sig för att bli det dom vill bli. Det är stor industri här i Bkk, några av världens främsta specialister finns just här.


Men en kille under 18 lyckades lura till sig en sådan operation utan föräldrarnas medgivande, så nu har regeringen satt stopp för alla såna ingrepp.


Det är som en härlig såpopera, man kan knappt vänta på vad dom ska hitta på härnäst!


Nu sitter jag och väntar på(nästan hoppas) att nån socitetsunge ska tatuera sig utan föräldrarnas tillåtelse...


Vi avslutar med lite grillbilder och en filmsnutt med nån som visar hur man gör smaskig thaikyckling.

Ovido - Quiz & Flashcards