Alla inlägg den 22 april 2008

Av Långrygg - 22 april 2008 09:50

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article2300831.ab 


Nu ska Velvet Revolver leta sångare på nätet, känns lite sådär ohäftigt. Som när INXS hade en tv-show och letade sångare, eller SuperNova, mer Allsång på Skansen än "sticka nålar i armarna och supa tills tungan svartnar"-rock...


Men då får man såklart chansen till genombrott, kan ju göra sin audition på nätet så man slipper packa kappsäcken. Man vill ju som svensk gärna veta anställningsvillkoren och vilka förmåner man kan vänta sig. Möjliga frågor till Slash & co:


- Vad ligger månadslönen på?

- Måste man ha solglasögon på hela tiden?

- Måste man knarka och om man måste det, vem står för den utgiften?

- Ska man vara tjurig på Axl Rose för att passa in?

- Groupies, delas dom jämnt mellan bandets medlemmar, eller kommer jag att sitta själv i ett hörn medan de mer kända killarna får napp varje gång?


Ja är mycket att tänka på, verkar jobbigt faktiskt, tror jag struntar i det...


För att anknyta lite till Thailand så lägger jag upp en video från bandet Silly Fools, passande namn? Avgör själva...

Av Långrygg - 22 april 2008 08:15


Farfar Kronblom var här och hälsade på ett par dar i förra veckan. Var och mötta honom på flygplatsen, trevligt: "Hur fan ser du ut pojkjävel?" Hoppas han syftade på frisyr och ansiktsbehåring!


Han hade en massa godsaker med sig, fastän jag inte beställt nåt: Ost, korv, korvbröd, senap, godis och knäckebröd. Maja har blivit helt hooked på "nackebro" så hon blev minsann nöjd!


Gav "farfar" ett par öl sen somnade han i soffan. Han är duktig på att sova och det blev samma visa här i Bkk som i Hua Hin, han säger "sätt på radion" och 30 sekunder senare hör man kraftiga snarkningar. Stänger man av radion så blir det: "Öh, sätt på radion". Sen snarkas det igen. 


Han åkte sedan vidare till Sheriffen i Hua Hin och där fungerade det visst på samma sätt, fick bildbevis via mail från Sheriffen.


Och vad jag har förstått så är nu Farfar och Sheriffen ute och gör stan osäker mest hela tiden. Fulla jämt och så lär det väl förbli, tills Farfar åker hem... 



Ovido - Quiz & Flashcards