Alla inlägg under april 2007

Av Långrygg - 19 april 2007 07:48

En dag så kom inte Rövlappen och åt frukost tillsammans med Åke som han brukade. Han dök sen inte upp på hela dagen, något som aldrig hänt innan. Åke hade ett litet sår på magen, så man anade ju oråd.


Dagen efter kom min snälle engelske granne och sa att han hittat Rövlappen ihjälbiten, troligtvis vildhundarna som springer här. Han hade också begravt lilla Rövis.


En lite ängslig, men mycket kelsjuk kisse som är saknad av både styvfar Långrygg och bror Åke. Vi får trösta oss med att han i alla fall fick leva hela livet med båda kulorna i behåll!


Av Långrygg - 18 april 2007 05:29

Samma dag som det var dags för Jimmy Mao(WhoopAss, Rotmos, Laucke), Valium(Fläskkorv, Mini-Whoop) och Söderkebab(Söderkräsen m.m.) att åka hem så fyllde Jimmy Mao år.


En god, sötsliskig thai-tårta fick det ju bli då, med den fina texten "HappyBirthday Jemmy Moa"...


Tror  jag såg något vått i Jemmy Moa's ögonvrå, kanske blev han rörd av omtanken, eller så var det socker som började sippra ut genom porerna.

Av Långrygg - 12 april 2007 09:22

"Kattmynta. w. wid förfallna boningslemningar: har stark lukt, som behagar kattor: resolwerar och drifwer. Thee af örten br. mot Bleksot hos fruent."Ur Anwisning til Wäxt-Rikets kännedom av Carl Fredrik Hoffberg (1792)Jag har satt kattmynta i trädgården, har alltid undrat varför den kallas så, men det ser man ju på utseendet:

Av Långrygg - 5 april 2007 09:35

Då är dom här, mina smakfulla vänner himmifraun. Skönt med en bra ursäkt för öldrickning då det är otroligt varmt just nu. Och när man har besök, då ska man ju! De verkar må bra efter flera veckor på Samui, tror jag det! Tänk om man kunde lyxa till det så, man skulle varit ställningsmontör minsann!

Av Långrygg - 3 april 2007 03:19

Efter några veckors "Operation Koh Samui" är de nu på gång att göra ett besök i Hua Hin. På Torsdag anländer Söderkräsen, Jimmy Mow och Valium. Det blir Påsk och Songkran firande, härligt med vattenfestival i denna värmen, bra tänkt! Har slarvat bort mina vattenpistoler sen tidigare års firande, ska minsjäl ha den största kanonen i hela byn!-I know what you're thinking: "Did he squirt six times or only five?"

Ovido - Quiz & Flashcards